Hlavní obsah
Článek

Jak dlouho bude trvat staronová idylka modelky Nikoly Plzákové a dýdžeje Petra Zvěřiny? Nikola se k partnerovi vrátila po krátkém románku s podnikatelem Jiřím Pokorným a milenci jsou opět jako hrdličky. To ovšem ještě Petr netušil, že videoklip, který Nikola natáčela na ostrově Gran Canaria, nebyl úplně nevinný.

"Moc se mi líbí Nikolin zadeček," přiznal Super.cz muzikant Zdeněk Style Hrubý (52), se kterým modelka klip k písni Anděl natáčela. A nezůstalo jenom u pohledů. Zdeněk si při natáčení Nikolu pěkně osahal.

"Kdyby trochu přibrala, byla by přesně můj typ. Líbí se mi i její prsa. Je štíhlounká, ale přitom má pěkné trojky," pěl nadšená slova chvály Zdeněk Style Hrubý, který momentálně nemá vážnou známost a svoji životní lásku, která by s ním založila rodinu, teprve hledá.

"Můj sen je spokojená rodina, dvě děti, psi, večery trávené doma a třeba pečení buřtů u táboráku," prozradila Super.cz Nikola. Možná by jí Zdeněk, který opravdu plánuje, že by se konečně usadil, vyhovoval svým stylem života lépe než rozlítaný dýdžej.

Reklama

Další články

Načítám