Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve 4. kole StarDance vypadly hned dva soutěžní páry. Simona Babčáková (51) nemohla tančit už podruhé, tentokrát ze zdravotních důvodů, a pravidla jim tak s Martinem Prágrem neumožnila v soutěži pokračovat.

Po sečtení diváckých hlasů pak StarDance museli opustit Zdeněk Godla (48) a Tereza Prucková, ačkoliv se to divákům v sále příliš nelíbilo.

Paso doble nebylo Zdeňkovou silnou stránkou, jak přiznal už během tréninků, ale popasoval se s ním statečně a vysloužil si pochvaly za snahu.

„Zdeňku, děkuji za neskutečnou jízdu, kterou jsem s tebou zažila a nikdy na ni nezapomenu. Naše přátelství nám zůstane už navždy,“ poděkovala Prucková a pochválila tanečního partnera za píli a nasazení.

„Já ti, Terezko, děkuju za všechen čas, co jsi mohla věnovat manželovi a rodině, a věnovala jsi ho mně. A děkuji za vše, co jsi mě naučila,“ ocenil partnerku Godla, který si zároveň i viditelně oddechl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám