Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní přímý přenos třetího večera taneční soutěže StarDance se začíná rýsovat. Kromě náhradního moderátora Aleše Hámy (50) byli ohlášeny taneční páry, které se objeví na parketu. Podmínkou ovšem budou ještě další testy na covid.

Tři taneční páry čeká mimořádná obměna tanečních partnerů. Sestavu doplní Michal Kurtiš, Michal Bureš a Jakub Necpál. Všichni tři už mají se StarDance zkušenosti z předešlých ročníků.

Třetí taneční sobota má podtitul Kouzelný večer a zatančí:

Jan Cina (36) a Adriana Mašková

Tereza Černochová (40) a Michal Kurtiš

Zdeněk Godla (48) a Tereza Prucková (Bufková)

Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál

Marie Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Marika Šoposká (34) a Michal Bureš

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

„Je to pro mě velké očekávání a strach, abychom stihli správně natrénovat. Hlavní je, aby to Andrejka dobře zatančila a abychom si to spolu užili. Je to pro mě velká výzva. Makáme, co to jde. Dostal jsem video, ze kterého jsem se naučil choreografii, brácha mi radí po telefonu a Andrejka mi vysvětlila příběh i pointu, ke které tancem směřujeme,“ prozradil Jakub Necpál, který zastupuje Michala Necpála.

„Ti, kdo vystoupí, mají negativní PCR testy. Zítra ale všechny testujeme znovu! Držte palce a hlavně je držte třem novým ‚náhradním‘ tanečníkům, kteří roztančí Terezu, Mariku a Andreu,“ dodala v příspěvku na Twitteru Česká televize.

Na parketu se tak dle všeho neobjeví dva páry – Simona Babčáková (51) s Martinem Prágrem a Mirai Navrátil (31) s Lenkou Norou Návorkovou.

Reklama

Další články

Načítám