Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáctá řada StarDance odstartovala v sobotu večer prvním přímým přenosem. Hvězdné dvojice se zatím nemusely bát vyřazování, známky ale porota ve složení Zdeněk Chlopčík, Richard Genzer, Jan Tománek a Tatiana Drexler rozdávala aspoň nanečisto.

V zahajovacím kole se tančila samba, cha-cha a valčík. Nejvyšší známky získali krasobruslař Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou za živelnou sambu a herec Jan Cina (36), který to na tanec cha-cha roztočil po boku Adriany Maškové (obě dvojice 32 bodů). Oba páry patří k velkým favoritům soutěže.

„Očekávám velké věci, bylo to úžasné, byl jste rytmicky vynikající, jsem nadšená,“ chválila Cinu porotkyně Tatiana Drexler, která u tohoto páru v dalších kolech očekává parádní podívanou.

Porotě se líbila i samba zpěvačky Terezy Černochové (40) a Dominika Vodičky (27 bodů) nebo valčík herečky Simony Babčákové (51) a Martina Prágra (27 bodů). Naopak nejméně bodů získal herec Zdeněk Godla (48) a Tereza Prucková (16 bodů) a Pavel Trávníček (73) s Veronikou Lálovou (19 bodů), kteří hned v prvním kole tančili na hudbu z legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku. V jejich choreografii nechybělo ani popelkovské ztracení střevíčku.

Z dalších párů se na parketu představili tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál (25 bodů), Marika Šoposká a Robin Ondráček (24 bodů), Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková (22 bodů) a Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík (22 bodů).

Reklama

Další články

Načítám