Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních několik týdnů tráví většinu času na tanečním parketu. Hvězdy letošního StarDance se pilně připravují na první přenos oblíbené soutěže. Někteří zvládnou být na parketu i čtyři hodiny v kuse a nazkoušených už by měli mít několik tanců.

Do prvního přímého přenosu tak nejen známé tváře, ale i jejich taneční partneři, odpočítávají dny. Od čtvrtka je čekají v ateliérech na pražském Výstavišti zkoušky a v sobotu během zahajovacího večera poprvé předvedou televizním divákům to, co se v potu tváře naučili.

Nutno říct, že někteří doslova. Podle fotek z tréninků dostává pořádně zabrat nejen Pavel Trávníček (73), ale i Zdeněk Godla (48).

Bez zatejpovaných nohou si na parket nestoupne Tereza Černochová (40) a úsměv v některých chvílích zřejmě přechází i optimistickou farářku Martinu Viktorii Kopeckou. Na všechny soutěžní dvojice letošního ročníku StarDance, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám