Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci televizní show StarDance si Terezu Pruckovou mohou pamatovat ze tří předchozích řad, tehdy ještě nosila dívčí příjmení Bufková. V prvním ročníku tančila s Janem Čenským (62), v roce 2012 se do finále probojovala s Martinem Procházkou a o tři léta později soutěžila s Radkem Bangou (42). Nyní se vrací, aby parketem provedla Zdeňka Godlu (48).

Jejich seznámení proběhlo ve stylu seriálu Most!, v němž Godla ztvárnil popeláře Frantu. Za Terezou tak dorazil na popelářském autě.

„Musím říct, že jsem trochu překvapená. Asi bych si to zprvu netipovala. Pak už jsem nějak vytušila, o koho půjde. Zdeněk je rozhodně kus chlapa a budu ho muset rozhýbat! Asi úplně neví, do čeho jde, protože StarDance neviděl… o to větší je to výzva! Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší. Myslím si, že to bude fajn, Zdeněk je moc milý,“ zhodnotila Prucková jejich první setkání.

I Godla z něj má dobrý pocit. „Myslím, že mým představám taneční partnerky přesně odpovídá charakteristika Terezy,“ svěřil.

Jak Godla řekl Super.cz, z nabídky nebyl zprvu nadšený. Po konzultaci s manželkou ale výzvu přijal. „Ze začátku jsem měl velký strach. Chtěl jsem to vzdát. Pak jsme o tom ale hovořili s manželkou a ta mě namotivovala. Řekla mi, že se musím překonat. I kdyby to nešlo, tak si alespoň budu moct říct, že jsem se snažil,“ uvedl.

Reklama

Další články

Načítám