Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Godla (48) si sice zahrál ve třech filmech Petra Václava (Cesta ven, Nikdy nejsme sami a Skokan), do všeobecného povědomí jej ale dostal až seriál Most! Ztvárnil v něm popeláře Frantu.

Díky popularitě, které se seriál těšil, se jeho hvězdám otevřely další dveře. Konkrétně Godla například bude natáčet tři nové filmy, jak uvedl ve Studiu 6 Víkend, dostal roli v Ordinaci v růžové zahradě, nebo se stal novým patronem sbírky Pomozte dětem, a zařadil se tak po bok Marie Doležalové, Jolany Voldánové a dalších známých osobností, které Kuře dlouhodobě podporují.

Jak on vnímá změny, které mu seriál do života přinesl? Pracovně jistě ano, jinak prý nijak zvlášť. „Cítím se pořád stejně, necítím změnu. Možná v tom, že mě lidi poznávají, mám hodně nových známých,“ řekl s tím, že účast na zmíněném charitativním projektu je jedním z benefitů nabyté popularity. „Jsem určitě rád, že můžu pomoct,“ uvedl sám trojnásobný otec.

Enormní pozornosti se díky Mostu! dostalo také Godlově kolegyni Erice Stárkové, která si zahrála hlavní ženskou postavu, transsexuálku Dášu.

Benefiční večer Pomozte dětem proběhne v pondělí na ČT1. Mimo jiné vystoupí Lucie Bílá, Miro Žbirka nebo Václav Noid Bárta, kteří, stejně jako další umělci, zazpívají duety s dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám