Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Štědrý den se těšil i porotce StarDance Zdeněk Chlopčík (67).

Fanouškům popřál krásné svátky fotkou od vánočního stromečku, kde ukázal svou krásnou rodinku. S manželkou Brigitou má syna Samuela a dceru Viktorii. A nutno podotknout, že dcera je celá maminka.

Rodina přípravu na svátky rozhodně nepodcenila a všichni se slavnostně vyšňořili; Chlopčík se synem oblékli smoking s motýlkem a dámy koktejlové třpytivé šaty s podpatky. V popředí nablýskaného interiéru a bohatě zdobeného stromku vypadají jako z reklamy na Vánoce.

Profesionální tanečník a dvojnásobný mistr republiky v latině je otcem tří dětí. Kromě Samuela a Viktorie má ještě z prvního manželství nejstarší dceru Andreu.

Svou současnou ženu poznal ve svých 33 letech, jí bylo tehdy pouhých patnáct.

Poté, co ukončil vztah se svou bývalou manželkou, přišel zároveň i o svou taneční partnerku. Hledal si náhradu a do jeho tanečního klubu tehdy přišla patnáctiletá Brigita. Chlopčík ihned zbystřil a uhranul ho její pohybový talent i charisma. Jejich taneční partnerství později přerostlo v lásku, která jim drží dodnes. V porotě StarDance sice může působit jako chladný kat, ale v soukromí je Zdeněk Chlopčík velkým romantikem, na svou ženu v rozhovorech pěje ódy a oslovuje ji Panenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám