Hlavní obsah
Článek

Zhoršující se pandemie koronaviru v Česku si vyžádala další změny ve StarDance. Nemoc tentokrát zasáhla do řad porotců. Sobotní večer se bude muset obejít bez obávaného porotce Zdeňka Chlopčíka (67).

„Večerní přenos bude sledovat z Ostravy, zastoupí ho Václav Kuneš (48). Všichni ostatní účastníci prošli i druhým PCR testováním s negativním výsledkem,“ informovala Česká televize.

Václav Kuneš působil jako porotce už v deváté řadě StarDance v roce 2018. Spolupracuje i na té letošní jako choreograf současného tance, který diváci uvidí v osmém kole. V něm se společně s tanečními páry objeví i company složená právě z tanečníků jeho tanečního souboru 420people.

„Jsem rád, že v této zběsilé situaci mohu zaskočit a pomoci. Se StarDance spolupracuji pravidelně, tu práci mám rád. Z choreografa na porotce je to příjemná sobotní změna. Ale myslím, že z mé dnešní účasti budou benefitovat hlavně páry,“ vtipkoval Kuneš, který určitě není přísný tak jako obávaný Zdeněk Chlopčík.

S tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou opět zatančí bratr nemocného Michala Necpála Jakub Necpál. K dalším změnám už by v sobotním šestém kole dojít nemělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám