Hlavní obsah
Článek

Oldřich Navrátil (71) po letech zavítal na taneční parket StarDance v doprovodu dvou krásných dam.

Finále letošní řady taneční soutěže si nenechalo ujít mnoho celebrit. Nechyběl mezi nimi ani Navrátil alias populární Emil Nádeníček z Básníků, kterého na akci doprovodila sympatická manželka Monika. Ta mu byla oporou i v roce 2012, rok po jejich svatbě, kdy bojoval o titul krále tanečního parketu.

Osudným se mu stalo 4. kolo, ve kterém si zatančil paso doble, a přestože ho porotkyně Tatiana Drexler označila za jednoho z nejlepších tanečníků své generace, diváci rozhodli o jeho odchodu ze soutěže. „Je to svým způsobem úleva, protože budu v pondělí ležet, místo abych trénoval, ale přijdu se na vás rád podívat,“ neztrácel herec po svém vyřazení optimismus.

Jeho taneční partnerkou v té době byla Kamila Tománková, se kterou se na letošním finále setkal a s radostí zapózovali fotografům. Kamila na poslední přenos nedorazila jen kvůli milému shledání se svým bývalým svěřencem, ale především proto, aby podpořila manžela Jana Tománka (52), který tento rok usedl po boku Richarda Genzera (57), Tatiany Drexler (61) a Zdeňka Chlopčíka (67) v porotě.

Reklama

Další články

Načítám