Hlavní obsah
Článek

Veronika Khek Kubařová (36) a její tanečník Dominik Vodička, který je také čerstvým nositelem ceny Thálie, vyhráli desátou řadu StarDance! Jak vypadal průběh jejich účasti v taneční soutěži?

Nejdřív zatančili na prvním večeru sambu na veleúspěšnou píseň Karla Gotta (†80) o včelce Máje. Vzhledem k tomu, že byl první soutěžní večer věnován Mistrovi, jako pocta jeho celoživotnímu dílu, tančily všechny páry na jeho písně. Ač by se zdálo, že znělka pro dětský seriál včelka Mája není zrovna typická píseň na sambu, po zhlédnutí videa možná budete jiného názoru.

Veronika ovšem dostala na své vystoupení rozporuplné hodnocení od poroty. Zdeňkovi Chlopčíkovi (67) se líbila choreografie, ale vytkl chyby v rytmu. Tatiana Drexler (61) podotkla, že Kubařová tančila hlavně horní polovinou těla a nohy by potřebovaly posílit: "Od pasu nahoru bych dávala desítku, ale ty nohy jsou slabé." Pár s číslem 2 nakonec získal 23 bodů.

Průběh StarDance

Ve druhém kole zatančili waltz, ve třetím kole quickstep. Čtvrté kolo bylo ve znamení pohádkových písní. Kubařová a Vodička zatančili rumbu na písničku ze Zlatovlásky.

V pátém kole zatančili jive a v šestém tango, což ohromilo diváky i porotu. Podle sázkařů jsou Veronika s Dominikem třetí největší favorité soutěže.

Sedmé kolo patřilo charitativnímu večeru pro Centrum Paraple. Ve speciálních choreografiích soutěžní páry tančily společně s těmi, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík. Společnost jim dělala ještě jedna hvězda z minulých kol StarDance. Kubařovou a Vodičku v chache doplnily Veronika Arichteva a Petra Ptáčníková.

Osmé kolo se pro Kubařovou a Vodičku neslo ve znamení valčíku a současného tance. V dalším kole předvedli paso doble, které porota chválila do nebes, a slowfox. V desátém kole, kdy páry tančily své nejlepší tance, šli do kolen, protože celou soutěž vyhráli.

Kubařová debutovala ve filmu Rafťáci v roce 2006, ale víc se proslavila jako princezna Rozmarýnka v pohádce Nejkrásnější hádanka o dva roky později. Letos ji můžete vidět v komedii Ženy v běhu. Veronika se v roce 2015 vdala za divadelního režiséra Pavla Kheka.

Reklama

Další články

Načítám