Hlavní obsah
Článek

Škatulata, hejbejte se. Přivést novou energii do jubilejního desátého ročníku se rozhodli organizátoři StarDance, nejen co se týče profesionálních tanečníků. Změny se neprojeví pouze na parketu, ale také za porotcovským pultíkem. Rozhodně ale nepůjde o žádné nováčky v taneční branži.

K již ostříleným porotcům, kteří se těší velké oblibě u diváků, přibydou dva noví kolegové. Oba si soutěží v minulých ročnících prošli na vlastní kůži, jeden jako soutěžící hvězda a druhý coby profesionál. Do hodnocení tak rozhodně přinesou zcela nový úhel pohledu. A na koho se letos na podzim můžete těšit?

Návrat herce a baviče budou slavit především fanoušci loňského ročníku, ve kterém se Geňa objevil. Převzal štafetu za zraněného Václava Koptu, který musel odstoupit, a v rekordně krátkém čase se musel naučit to, co ostatní pilovali již pár měsíců. Známý bavič vystudoval taneční konzervatoř a působil jako tanečník ve skupině UNO, následně se objevil v řadě muzikálů, ve kterých tančí dodnes, jedním z nich je stále populární Dracula nebo Kvítek mandragory.

Úspěšný trenér a choreograf standardních a latinskoamerických tanců si prošel soutěží už třikrát. V prvním ročníku vedl na parketu moderátorku Jolanu Voldánovou, následně tančil s modelkou Pavlínou Němcovou a také s trojskokankou Šárkou Kašpárkovou. Jeho názory budou určitě přesné a jasné. Na svém kontě má řadu ocenění z mezinárodních tanečních soutěží a řadu let vede jako šéftrenér tanečník klub DSP Kometa Brno.

Ostřílená porotkyně je v populární soutěži již od roku 2007. Má za sebou řadu tanečních úspěchů na mezinárodních soutěžích. Je několikanásobnou mistryní Slovenska a semifinalistkou mistrovství světa profesionálů. Také se s partnerem, který byl rovněž tanečník, devětkrát probojovali do finále mistrovství Německa, kde žila. Zkušenosti má také s výukou tance. V oblibě je Tatiana jako porotkyně vždy nejen u diváků, ale i u samotných soutěžících.

Všemi obávaný kat sedí za porotcovským pultíkem StarDance již od roku 2006, tudíž od první řady, a to bez přestávky. Zdeněk Chlopčík má za sebou řadu tanečních úspěchů, především v latinskoamerických tancích. Po ukončení aktivní kariéry se plně věnuje své taneční škole a výuce. K soutěži již neodmyslitelně patří stejně jako moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková.

Reklama

Další články

Načítám