Hlavní obsah
Článek

Po pár letech jsme se opět potkali s vítězem 3. ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Zbyněk Drda (37) se kromě ustupujících vlasů od doby, kdy po roztomilém blonďáčkovi fanynky šílely, skoro nemění. A stále se prý věnuje hudbě.

"Během lockdownu jsem měl docela dost práce, vydal jsem dva videoklipy, takže i v hudební oblasti se pořád něco děje," řekl Super.cz. Pracoval ale také manuálně. "Pendloval jsem mezi Českem a Německem, kde mám rodinu. Makal jsem s bráchou, tahal jsem kůže v rámci automobilového průmyslu," prozradil.

"Byla to výborná zkušenost, ale kdybych nezpíval, a já zpívat chci, raději bych se věnoval nějaké kreativnější činnosti. Pracoval jsem například i v produkci, když jsme připravovali narozeninový koncert Aleše Brichty (64)," doplnil, když jsme se potkali na koncertě v rámci několikadenního pobytu pětice zpěváků v oblasti Lipenska.

A jak to vypadá ve Zbyňkově soukromí? "Neoženil jsem se, nemám žádnou paní Drdovou ani matku svých dětí. Pořád bydlím v Praze, už sedmnáct let na Vršovickém náměstí. Ale asi bych se rád přestěhoval mimo širší centrum, blíž k přírodě," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám