Hlavní obsah
Článek

Holky z něj omdlévaly, jeho blonďaté kučeravé vlasy je fascinovaly. A když v třetí řadě Česko hledá SuperStar otevřel ústa a zapěl, zase upadaly do mdlob. Z něžného klučíka Zbyňka Drdy (37) už je dnes ale dospělý chlap. Mrkněte na fotky!

Zbyněk se nechal nafotit uznávaným „fotografem lidských duší“ Martinem Beckem na klasický kinofilm. „Moc se mi ty snímky líbí, mají opravdu duši,“ říká Zbyněk. Šlo o focení v rámci většího projektu s celebritami. O jaký jde, to fotograf, jenž měl v hledáčku už mnohé slavné světové osobnosti, zatím neprozradil.

O Zbyňkovi nebylo dlouho slyšet, vyjma tedy jeho legrácek s panděrem na sociální síti. Zdá se ale, že má docela slušný úspěch.

„Desátého září odjíždím na tři měsíce do Rakouska. Tamní produkce si mě vybrala do velké šou, kterou chystají. Má jít o program s mnoha umělci z celého světa, já osobně budu zpívat několik písniček včetně světových hitů. Půjde o příběh ve stylu Pandořiny skříňky, o boji dobra se zlem. Nikdy jsem se ničeho takového velkého nezúčastnil, moc se na to těším,“ uzavřel Drda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám