Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Z téhle fotky opravdu v budoucnu podpisové karty dělat nebude! Vítěz třetí české SuperStar Zbyněk Drda (36) se sice někdy až zbytečně přehnaně snaží být za každých okolností vážný až na půdu, na sociální síti se teď ale pochlubil fotkou s otcem, na které v době lenošení oba vegetují v trenclích na zahradě. Mrkněte sami na tu nádheru!

Zbyněk pochází z Karlových Varů, a i když už se dávno přestěhoval kvůli zpěvu do Prahy, za rodinou se vrací každou volnou chvíli. Tuplem nyní, když už je nějakou tu dobu nezadaný a podle svých vlastních slov žije jako mnich v klášteře.

Právě při jednom z rodinných víkendů vznikla vtipná momentka s tátou a se psem. „Brácha mě hecoval, že bych mohl dát na sociální síť občas i nějakou kravinu. Tak snad byl spokojený,“ řekl Super.cz Zbyněk na křtu nového videoklipu svého kamaráda Jarka Šimka Houpáme se na vlnách.

Na něm probíhala i módní přehlídka svatebních šatů a pánů v plavkách. I zpěvák dostal nabídku se jí zúčastnit, ale váhal, aby si snad mezi vyrýsovanými mladíky s pekáči buchet neudělal ostudu. Ale vyvalit břicho kvůli legraci mu přitom problém nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám