Hlavní obsah
Článek

Někdejší dívčí idoly ze SuperStar či oblíbených chlapeckých kapel už nejsou těmi přeslazenými hošíky, které milovaly fanynky všech generací, ale pánové, kteří pořádně zfotrovatěli!

Vztah s o jedenáct let starší přítelkyní, baletkou Zuzanou, poznamenal například zpěváka Tomáše Savku (31), který zářil v první řadě SuperStar. Zpěvák viditelně přibral a vypadá jako knedlík a uťáplý fotřík od rodiny. Starší přítelkyně ovlivnila na vizáži i vítěze ČeskoSlovenské SuperStar Martina Chodúra (34), jenž viditelně zmužněl.

Nejinak to má i kdysi přesládlý vítěz třetí řady české SuperStar Zbyněk Drda (36), který už není tím hochem z časáků pro náctileté holčičky, ale chlapíkem s pořádně prořídlou kšticí.

Prošedivělé skráně má i další fešák ze SuperStar Vlasta Horváth (37). Dvojnásobný tatínek je dnes vyzrálým mužem, po němž by už puberťačky ani nevzdechly.

A co teprve dívčí idol z kapely Lunetic Martin Kocián (47)! Někdejšímu blonďatému klučinovi ležely v dobách největší slávy fanynky u nohou a jeho podobiznu si hromadně vylepovaly v dětských pokojíčcích. Tátovi rozkošné dcerky ubyly vlasy, přibral a dnes by ho na ulici poznal opravdu jen málokdo.

V pěveckých soutěžích se v posledních letech neustále snaží prosadit bývalý zpěvák chlapecké skupiny V.I.P. Jiří Koběrský (36). Jeho obličej má ale v šestatřiceti letech opravdu pramalou šanci uspět na stránkách magazínů pro dospívající mládež. Věk zkrátka nezastaví ani on...

Reklama

Další články

Načítám