Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ta na sebe ale umí upoutat pozornost! Věříme, že i modelka Dominika Mesarošová (38) si doma v soukromí na sebe dokáže vzít vytahané triko a tepláky, i na maloměsto se ale ohákla tak, že se za ní otáčely snad i budovy. Kožené kalhoty zdůrazňovaly její zadeček, na který je tolik hrdá, a rolák měl co dělat, aby vydržel pohromadě. Její silikony ho napínaly až málem k prasknutí. Mrkněte do galerie!

Dominika přijela do Kutné Hory podpořit nespokojené místní, kteří bojovali proti předchozí radnici, a dokonce proti ní po městě vylepovali billboardy. Teď už bylo na čase je sundat. A modelka se vyšňořila naprosto ukázkově, takže byla za největší hvězdu. Frontu na ni (rozdávala trdelníky a točila zmrzliny) stáli nejen mladí hoši s očima navrch hlavy, ale i dospívající holčičky, které mají sen stát se také modelkou.

„Hrozně mě to bavilo a o můj rolák se fakt nestrachujte. Sice se mi hůř dýchá, ale vydrží,“ smála se čím dál sympatičtější Dominika, která věkem zmoudřela a zatímco před čtyřmi lety byla na zabití, dnes si její chování nikdo nemůže vynachválit.

Kromě ní dorazili také Jarek Šimek (50), Jiří Krampol (85), zpěvačka Zuzka Nová nebo SuperStar Zbyněk Drda (36). Ti charitativnímu guru Jiřímu Horákovi zazpívali, Krampol aspoň slušně zaplněnému náměstí popřál, ať Kutná Hora už nikdy není Půlnočním královstvím jak z Pyšné princezny.

Reklama

Další články

Načítám