Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Úspěch ve zpěvu a sláva přináší mnoho radostí, ale někdy i překvapivých povinností! Své by o tom mohl vyprávět vítěz třetí české SuperStar Zbyněk Drda (36). „Musel jsem olíbávat mrtvoly,“ svěřil se.

Blonďatý mladík má úspěch především u našich východních sousedů a při jednom z moskevských koncertů pro silně nábožensky založené klienty prožil situaci, na kterou bude vzpomínat asi až do smrti.

„Vzali nás do míst, kam se běžní lidé nemají šanci dostat. Procházeli jsme prastaré hrobky církevních hodnostářů. Oni se každou chvíli zastavovali, modlili a líbali ikony a pak i několik set let staré mrtvoly těch mužů, kteří se o jejich církev zasloužili. Bál jsem se, že by mohli brát jako smrtelnou urážku, kdybych to po nich neopakoval, tak jsem se toho taky aktivně zúčastnil. Bylo to šokující, ale cítil jsem jako svou povinnost ctít s nimi jejich tradice,“ svěřil se nedávno přátelům Drda.

Na náš přímý dotaz se ošíval. „To jste fakt slyšeli? Nezlobte se, ale nepřijde mi to nijak zvlášť zajímavé, aby se to muselo veřejně rozebírat,“ odbyl nás slušně. Byla to asi krapet jiná zkušenost než líbačka s mladičkými kolegyněmi ze SuperStar…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám