Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi by málokdo věřil, že tihle dva pánové to mají v hlavě úplně v pořádku, ale je to tak. Ten nalevo vyhrál českou SuperStar, ten napravo léčil duši Ivety Bartošové (†48) prací. Poznáte, kdo se v soukromí umí odvázat a udělat ze sebe pořádné tydýty?

Nejde o nikoho jiného než o nerozlučnou kamarádskou dvojici Zbyňka Drdu (36) a Jarka Šimka (50). Třetí česká SuperStar a hudební skladatel Bartošové, pod jehož vedením se naposledy pěnice dala jakžtakž dohromady, a navíc byla schopná natočit i nějaké nové písně.

Ti dva spolu hodně blbnou a z jedné z těch chvil jsou i fotky, které Super.cz získal. „Nepřipadá mi, že bychom na tom byli s inteligencí nějak mizerně. Ale se Zbynďou u mě točíme jeho desku a té práce je tolik, že je potřeba se občas odreagovat,“ vysvětlil nám Šimek.

Soukromě nám ukázal i další vzniklé snímky, ale odmítl je dát z ruky, protože na nich Drda vypadal ještě hrůzostrašněji. Prý se bál, že kdyby se objevily na veřejnosti, ztratil by veškeré fanynky a kamarádovi za případný únik fotek vyhrožoval krutou smrtí…

Reklama

Další články

Načítám