Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Láska jako trám nebo jen pózovačka pro fotografy? O vítězi třetí řady Česko hledá SuperStar Zbyňkovi Drdovi (37) a dvorním hudebním skladateli Ivety Bartošové (†48) Jarku Šimkovi (50) už nějaký ten pátek zlé jazyky roznášejí informace, že spolu kamarádí víc, než je na dva heterosexuální muže zdrávo. A teď se objevila fotka, která jako by drby potvrzovala. Šimek na ní dává Drdovi „hubana“.

„Je pravda, že jsme spolu spali už i v posteli. Ale k ničemu nedošlo,“ říká Šimek, ale cukají mu u toho koutky. „Ve skutečnosti jsme jen blbli kvůli fotografovi na narozkách klubu Óčko. Máme se se Zbynďou rádi, jsme hodně velcí kamarádi, ale nikdy jsme spolu nic neměli a mít nebudeme. Já mám svoje a Zbyněk má krásnou hodnou přítelkyni Nikolku,“ tvrdí. Šimek Drdovi píše písničky, jezdí spolu na akce a na zahraniční festivaly. Tak si lidsky padli do oka.

„Teplí bratři rozhodně nejsme. Ta fáma mohla vzniknout z toho, že jsme spolu klidně několikrát šli pařit do gay klubu, jenže tam se v dnešní době bojí jít jen ten, kdo nemá vyjasněnou svou sexuální orientací. A v tomhle ani jeden z nás problém nemáme,“ dušuje se Šimek. A Drda k tomu dodává: „Kdybych měl chuť na chlapa, vyspím se s nějakým mladým a ne s takovým dědkem jako je Šimek,“ vtipkuje zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám