Hlavní obsah
Článek

Již několik měsíců má Yvetta Blanarovičová (60) v Praze svou maminku. Ta přesídlila ze Slovenska kvůli epidemii koronaviru už na jaře, a to proto, aby se o ni měl kdo starat. Herečka a zpěvačka je ráda, že je maminka stále v pořádku a zdravá, jen se trochu začíná bát kil navíc, která bude muset v důsledku jejich soužití shazovat.

Mamka zůstala v Čechách, bylo lepší, abych v případě potřeby mohla pomoct. Má to jen jednu vadu, pořád vaří, protože je dobrá kuchařka a nedá se vedle ní držet dieta. Málokdy má špatnou náladu, protože říká, že nemá čas si ji kazit,“ svěřila se Super.cz Blanarovičová s tím, že to spolu doma dobře zvládají.

„Hodně čte, když vidí, že jsem u počítače, protože řeším přes home office nadaci La Sophia, tak si zaleze do pokoje a nevím o ní několik hodin. Ona totiž čte tlusté knihy, aby si prý užila příběhy,“ dodala herečka, která se snaží stále pracovat. Dává soukromé lekce herectví a zpěvu a také se stará o svou nadaci.

„Podařilo se nám v létě udělat akademii Talent La Sophia pro nadané děti, bohužel galakoncert finalistů je přeložený na tento rok. Pracuji z domova, komunikuji s dětmi, radím jim, jsem pořád na telefonu. Konec roku byl hektický, protože jsme odevzdávali vyúčtování, ale už stavím program na kampaň, výběrová kola, akademii i galakoncert na XIII. ročník,“ svěřila se Yvetta, která se doma rozhodně nenudí.

„Je to každoroční práce, spojená s hromadou lidí, jako jsou muzikanti, trenéři, choreografové, odborníci na zpěv, hudební teorii, porota. Tohle není pro mne problém, nejtěžší je sehnat partnery, donátory umění, ale snad nás ti naši stávající neopustí,“ dodala herečka, která už se také těší na divadelní prkna do představení Kvítek mandragory nebo Vysoká hra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám