Hlavní obsah
Článek

Takhle dlouhou pauzu ve své kariéře nezažila. Yvetta Blanarovičová (60) se po třech měsících konečně vrátila před publikum. Na komorní koncert, kde přivítala jako hosta Zdeňka Trošku, se velmi těšila, málem k němu ale nedošlo. Den před vystoupením se herečka a zpěvačka zranila a musela vyhledat lékařskou pomoc.

Co se jí vlastně stalo a jak přišla k pohmožděninám? „Je to spíš následek úrazu, nebylo to tak úplně doma, doma to začalo a pak jsem hodila šipku v ordinaci u lékaře. A hned mě začali brát vážně, že se něco děje,“ svěřila Yvetta s tím, že si skřípla nerv a v důsledku bolestí se jí udělalo nevolno.

„Dámy, mám takovou připomínku: pokud budete sedět s přeloženýma nohama, tak ne dlouho, protože se vám také může skřípnout podkolenní nerv, což se mi stalo. A trvá pak dlouho, než se to dá do pořádku,“ prozradila zpěvačka, která dorazila do Divadla Broadway sice s úsměvem, ale bylo vidět, že jí úplně dobře není.

„Měla jsem zatejpovaná záda, beru jenom enormní dávky béčka a chodím na kontroly, aby mi to pomalu rozhýbali, protože je to otrava,“ dodala herečka, která se už vrací k práci. „Příští týden začínám natáčet Ulici a také začínám s oprašovačkami na činohru, protože o prázdninách se bude také hrát. Pak mám nějaké zpívání a chtěla bych být absolutně v pořádku,“ dodala Blanarovičová, která tříměsíční volno trávila se svou maminkou.

„Mamka je čiperka a je to neuvěřitelný člověk. Naštěstí si s ní rozumím. Ale myslím si, že jsem jí teď přidělala starosti, protože mi řekla, že překonám celý ten bláznivý virus v klídku, a nakonec si přivodím tohle,“ smála se Yvetta.

Léto zpěvačka plánuje strávit doma. „Spíš Česko a Slovensko. Budu hodně doma, na horách a jezdit po památkách. Současnou situaci beru jako důvod, proč zůstat doma a vidět věci, kterých jsme si třeba dřív nevšímali,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám