Hlavní obsah
Článek

Takhle si návrat do pracovního procesu nepředstavovala. Yvetta Blanarovičová (60) se vrátila po koronavirové pauze před kameru a začala natáčet seriál Ulice. K tomu se také připravuje na první koncert před publikem. Ve středu dopoledne ale zažila drama, kvůli kterému nevěděla, zda se vůbec bude moct zítra na jevišti objevit.

„Bohužel jsem dnes dopoledne doma nešťastně upadla a musela jsem vyhledat lékařskou pomoc. Uklouzla jsem doma na podlaze. Okamžitě jsem se vydala do nemocnice. Naštěstí nemám nic zlomeného, samozřejmě cítím bolest, zlobí mě hlavně koleno,“ řekla Super.cz herečka, která se již několik týdnů těší na koncert v Divadle Broadway, kde přivítá jako hosta svého kamaráda Zdeňka Trošku

„Na ten koncert, a hlavně na diváky, se moc těším. A řeknu vám, že bych ho odzpívala třeba i se sádrou,“ řekla nám herečka, kterou v nemocnici ošetřili a poslali ji do domácího léčení.

„Musím říct, že mé tělo zdobí pěkné modřiny. Tak třeba je diváci zítra kromě zpěvu také uvidí,“ dodala herečka, která plánuje jít před publikum i s bolestmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám