Hlavní obsah
Článek

Herečka Yvetta Blanarovičová (60) má za sebou velmi náročný rok, jen za poslední půlrok stihla premiéru v muzikálu Kvítek mandragory a natáčela najednou dva seriály, a proto byla poslední dobou vděčná za každou volnou chvilku ve svém naplněném diáři. My jsme ji navštívili v Divadle Broadway a zeptali se jí jaké má plány na léto a zda stihne nějakou dovolenou.

„V červenci mě čeká tradiční soustředění s La Sophia, na to se moc těším. To vlastně také beru jako část dovolené, takže tím si troufám říct, že mi dovolená začíná, s dětmi si vždy dobíjím baterky, jsem moc ráda, že stále nacházíme šikovné talenty, a že je můžeme s La Sophia podporovat,“ práskla nám Yvetta, která chystá jako ředitelka již 11. ročník.

Letos se herečka také rozhodla, že stráví netradiční zahraniční dovolenou. „Koupila jsem si pouze letenku, sbalím batoh a v srpnu odletím téměř na tři týdny do Andalusie. Moc se na to těším, budu cestovat na vlastní pěst, těším se na veškerá dobrodružství, moře, španělskou kuchyni a na vše, co mě po cestě po této krásné španělské zemi potká,“ dozvěděli jsme se.

Od konce srpna opět půvabná herečka skočí do pracovního maratonu. „Čeká mě natáčení seriálů Krejzovi a Ulice a také bude pokračovat muzikál Kvítek mandragory. Pokud mi to můj diář dovolí, ráda bych se v zimě vydala pouze relaxovat do některé z exotických zemí,“ dodala závěrem Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám