Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádné velké róby nečekejte. Honosné šaty si tentokrát známé tváře nechaly na jinou společenskou akci. Na slavnostní premiéru nového muzikálu Kvítek mandragory totiž vytáhli saka a košile ze skříní nejen muži, ale i ženy.

V slušivém černém modelu dorazila zpěvačka Leona Machálková (56), které pánský styl opravdu sekne. Kalhoty a sako z šatníku tentokrát vybrala také její kolegyně Kamila Nývltová (34), která černobílý model ozvláštnila vyčesaným drdolem. Po odehrané premiéře se v prostorách Divadla Broadway objevila v kalhotách také herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60), která jako jedna z mála nenudila černou variací.

Trochu ženskosti pak na premiéru dostala modelka Eliška Bučková (34), která zazářila v kanárkově žlutém modelu, nebo zpěvačka Radka Fišarová (46). Ta si jako jedna z mála na slavnostní akci dala záležet a zvolila dlouhou róbu. Kdo další se na premiéře Kvítku mandragory objevil, můžete vidět v naší galerii.

Kdo se na premiéru Kvítku mandragory oblékl nejlépe?
Leona Machálková
8,8 %
Eliška Bučková
6,7 %
Kateřina Klausová
2,3 %
Radka Fišarová
2,1 %
Klára Davidová
4,2 %
Yvetta Blanarovičová
7,3 %
Alžbeta Bartošová
11,2 %
Ondřej Bábor
0,6 %
Kamila Nývltová
4 %
Michal David
2,7 %
Ivana Jirešová
6,2 %
Josef Laufer
2,7 %
Nelly Řehořová
41,2 %
Celkem hlasovalo 520 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám