Hlavní obsah
Článek

Nebyl to úmysl, nicméně se jí povedlo být hodně sexy. Zpěvačka Alžbeta Bartošová, kterou známe z mnoha muzikálových produkcí, měla volno, takže vyrazila zazpívat na vánoční koncert nadace La Sophia Yvetty Blanarovičové (60), s níž se potkává i v divadle.

Když si oblékla krajkový dost průhledný top a pod něj černou podprsenku, nemyslela si, že bude opravdu tolik prosvítat. Prosvítala. Nicméně při rozhovoru na kameru nedala nic znát. "Před svátky vždycky na člověka dolehne víc, že by měl pomáhat ostatním, proto se i ty charitativní večery a akce v tuto dobu hodně pořádají. A když mám v divadle volno, ráda se zúčastním," řekla nám Betka.

Dlouhých divadelních prázdnin se ale letos v zimě nedočká. "V divadle Broadway hrajeme o svátcích i mezi svátky, k tomu se ještě zkouší nový muzikál. S partnerem jedeme aspoň na tři dny do Tater, než se rozjedeme ke svým slovenským rodinám. A pak budu muset zase do divadla. Dáváme si tyhle pobyty místo vánočního dárku, loni jsme byli v Budapešti, tak se těším, že si užiju aspoň wellness, protože na lyže nebude čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám