Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Yvettě Blanarovičové (60) si už pár let řada lidí myslí, že musí mít tajný elixír mládí. Herečka se takřka vůbec nemění a její postavu by jí stále mohly závidět i o generaci mladší kolegyně. Zatímco dřív chodila Yvetta pravidelně cvičit, v poslední době na to nemá čas, tip na to, jak mít dokonalé nohy a pozadí ale přeci jenom má.

„Tanec a sport teď moc nestíhám. Mám předpremiérová představení, jsem tam v hlavní roli a premiéra bude v lednu, takže zkouším. Jsem stále na nohách, pořád v pohybu a neustále chodím na podpatcích, a to je teď to, co mě udržuje v kondici,“ svěřila se Yvetta s tím, že nejen divadlo, ale i chůze na podpatcích ji dopomáhá k sexy křivkám.

„Vůbec nestíhám někam jít, každý den si říkám, že bych chtěla mít alespoň dvě a půl hodiny na relax. Vím, že je to špatně, musím si na to najít čas, je to potřeba, aby se vyvětrala hlava. Ale mám i před charitativním večerem La Sofia a připravuji se na nové role,“ svěřila se Yvetta na castingu k muzikálu Kvítek mandragory, kde se objeví. „Nebude to velké, ale těším se na to. Těším se také na spolupráci s Radkem Balašem, znám jeho rukopis a jeho hlavu, takže se opět na Broadwayi znovu ubytuji na nějakou dobu,“ dodala Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám