Hlavní obsah
Článek

Režisér Jiří Adamec natáčí svůj první celovečerní film Léto s gentlemanem, který vzniká podle scénáře Jaromíra Hanzlíka. Herecká legenda si ve svém filmu zahraje i hlavní roli. Z ženských protagonistek se ve filmu předvedou Alena Antalová, Dana Batulková a Yvetta Blanarovičová (60), která se díky tomuto projektu po letech vrátila před kameru.

Když jsme se s Yvettou setkali během akademie La Sophia, kterou pro děti z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin pořádala v Benešově, nemohli jsme se jí nezeptat, jak vnímá práci s Hanzlíkem. „On je nesmírně charismatický člověk. Hodně radí. Vzhledem k tomu, že je to jeho scénář, jeho námět, tak má určitou představu. Mně radil a já si nemůžu stěžovat,” říká s úsměvem Yvetta, která byla potěšená galantním chováním svého kolegy.

„Když jsme s Danou Batulkovou seděly na slunci, dbal na náš pitný režim a přinášel nám permanentně vodu. Je to milé, protože je to vzácná osobnosti a já jsem ráda za každou chvíli, kterou s takovým bardem můžu strávit. Ať už na divadle, nebo před kamerou. Zase jsem se posunula dál,” s nadšením dodává herečka.

Nebylo to poprvé, kdy se Blanarovičová potkala s Hanzlíkem. Jak kuriózně probíhalo jejich minulé setkání, se Yvetta Blanarovičová rozpovídala v našem video rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám