Hlavní obsah
Článek

Při setkání s Yvettou Blanarovičovou (60) musí být nyní každému jasné, že se zpěvačka a herečka právě vrátila z dovolené. Pyšní se totiž dokonalým bronzovým opálením. „Byla jsem na dovolené na Mallorce. Stejně jsem ji celou prospala,” svěřila se nám Yvetta.

Ptali jsme se jí, jestli by nebylo finančně výhodnější, kdyby si ustlala doma. „Tady bych byla neustále u počítače a na mobilu. Zvykla jsem si, že příchodem na letiště odevzdám všechny komunikátory, tak mám najednou obrovskou radost, že něco končí. Všem oznámím, že odjíždím na dovolenou, bude klid. A všichni to většinou respektujou,” říká Blanarovičová, která se během prázdnin hodlá na Mallorcu ještě vrátit.

Blanarovičová měla dost důvodů k tomu odpočívat, protože ji čeká pracovní léto. Natáčí seriál Krejzovi, bude točit film Jiřího Adamce Léto s gentlemanem a zkouší novou hru v divadle.

Navíc připravuje projekt „Open Gate Akademie“ pro talentované děti v rámci projektu Talent La Sophia.

Yvettě ale není vůbec líto, že bude mít letní prázdniny napěchované prací. „Už nejsem ve věku, kdy bych byla klidná, že není práce. Zažila jsem takový pocit, a tak jsem ráda, že si mě tvůrci všímají a mám práci. Já jsem workoholik, takže když mám měsíc lehčí, tak začnu být značně nervózní,” říká Blanarovičová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám