Hlavní obsah
Článek

Je primárně herečkou, ale spíš než na divadelních prknech, nebo před kamerou, se poslední dobou uplatňuje ve službách své nadace nebo jako modelka.

Naposledy se Yvetta Blanarovičová (60) spojila s návrhářkou Michaelou Skuhravou a obě společnými silami vytvořily novou kolekci košil a košilových šatů pro toto léto.

Michaela navrhla šaty i košile speciálně pro tuto příležitost. Celou tuto kolekci provází italské látky, které jsou pro návrhářku typické spolu se smyslnými a výraznými detaily, na nichž se spolupodílela právě Yvetta.

„Košile do mého šatníku neodmyslitelně patří, zvláště pokud jsou zajímavé detailem, elegancí a kvalitními materiály. A to vše navrhované modely splňují. Focení mne bavilo, bylo krásné počasí a dobrá nálada. A to je vždy super kombinace,“ říká Blanarovičová.

Celá tato kolekce byla nafocena fotografkou Barborou Jelínkovou, pro kterou není tak specifická móda, ale hlavně to, nafotit lidi, kým doopravdy jsou. Což se stalo možná poprvé, kdy Yvettu někdo viděl jako ženu citlivou a zranitelnou, zároveň však s velkým sexappealem.

„Yvettu znám již několik let, proto pro mě bylo toto propojení velmi spontánní. Přála jsem si nafotit Yvettu takovou, jakou ji vnímám já, pohledem citlivým a přesto zřetelným. Vnitřní temperament je jí přirozený,“ dodala fotografka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám