Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Yvettu Blanarovičovou (60) jsme potkali poprvé od té doby, co vyšlo najevo, že se rozešla se svým tajemným partnerem.

Na vánočním večírku divadla Broadway ale vypadala výborně, lépe než dříve. Až jsme se museli zeptat, jestli nebyla na nějakém kosmetickém zkrášlovacím zákroku. A zajímaly nás samozřejmě i okolnosti jejího rozchodu.

Momentálně si zpěvačka užívá volna, klidu a pohody, než se zase vrhne naplno do práce. "Hraju v Angelice, která se hraje v Praze a odpremiéruje se i v Brně, pak mám Pokrevní bratry a pravděpodobně začnu zkoušet i něco nového. Ale vás určitě víc zajímá můj soukromý život," smála se.

"S partnerem jsme se rozešli už před delší dobou, ale chtěla jsem si to prožít sama. Bylo to společné rozhodnutí a myslím si, že velmi praktické a racionální. Mám strašně moc práce a bohužel se to nějak neskloubilo dohromady. Nedá se nic dělat," řekla Super.cz.

Velkou roli při rozchodu zřejmě sehrála vzdálenost. Yvetta kvůli partnerovi musela hodně cestovat.

"Asi ano. Ve své podstatě máte pravdu, že se vztahy na dálku je problém. Můj diář začíná být plnější a plnější a v době odpočinku jsem si uvědomila, že jsem vlastně pořád na cestách. Ono to je sice krásné a nádherné a není v tom problém, ale pak ta únava dělá svoje. Už jsem si říkala, že se musím věnovat i mámě a rodině a věcem kolem sebe. To se nedá nic dělat," zopakovala zpěvačka.

Za poklonu, že po rozchodu ale vypadá výborně, jako by omládla, nám Yvetta poděkovala. "Už je to od rozchodu déle, tak možná proto. Bylo ale období, kdy se mi nechtělo moc nikam chodit," svěřila.

To, že by byla na nějaké omlazovací kúře, ale popřela. "Přísahám, že nebyla. Ale hodně mi dodalo to, že jsem se konečně dneska vyspala, dala si vanu a věnovala se sobě. Je to jenom chvilkové, ono to zase spadne," tvrdila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám