Hlavní obsah
Článek

Tak trochu jako dámská jízda vypadal večírek firmy na zubní hygienu, kam jsme se vypravili. A hned ve dveřích jsme byli v šoku. Zpěvačka Monika Bagárová (29) by měla být zrovna v Americe. Tak co tady dělá? Vysvětlení bylo jednoduché. Mladší sestra Anife Vyskočilové (50) je jí totiž neuvěřitelně podobná.

"Říká mi to hodně lidí. A pak jim taky připomínám Yvettu Blanarovičovou (60), když hrála v pohádce čertíka," smála se pětadvacetiletá Šeri, která je maminkou už tříletého syna. "S jeho tatínkem už nejsem, ale mám nového přítele. Jsem ráda, že Sinu mám, i když jsem začala trochu brzy," prozradila tmavooká kráska, která je momentálně na mateřské dovolené. Postavičku má ale jako lusk.

Figuru řešily i další dámy. Právě Anife má docela zajímavý recept na štíhlou linii. "Jím podle lunárního kalendáře a jednou do týdne držím půst a jenom piju. Ale rozhodně ne jenom vodu, to přece nikdo neříká. Tak si dám klidně víno nebo kořaličku," svěřila.

Když viděla Hanku Kynychovou (56), která se předvedla v průsvitném topu, pod nímž prosvítala podprsenka, talířek z rautu odložila zpěvačka Leona Gyöngyösová, která je momentálně single a také ji doprovázela sestra. "Musím shodit deset kilo. Měla bych nafotit kolekci prádla, ale s touhle figurou to nejde," přiznala.

"Byla jsem hubenější, ale pak jsem měla zdravotní problémy. Doktor mi našel cystu, pokoušela jsme se to rozehnat hormony, ale naopak se ještě zvětšila a musela jsem na operaci. Pak jsem tři měsíce nemohla cvičit a takhle to dopadlo," doplnila sexy kráska.

Reklama

Další články

Načítám