Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) opět září štěstím. A může za to jak jinak než kouzelná čarodějka láska. Jak už Super.cz informoval, zpěvačka se, stejně jako její velká kamarádka Libuška Vojtková, zakoukala do hokejisty.

Monika se zamilovala do českého hokejisty Tomáše Horny (33), který hraje za slovenský extraligový klub Žilina. Zpěvačka má v Praze spousty pracovních závazků, a tak za Tomášem dojíždí vlakem na Slovensko. A jak je patrné z fotky, kterou zveřejnila na sociální síti, vzdálenost pro ni zatím nepředstavuje žádnou překážku.

„Právě mi definitivně skončilo flákání. Vrátila jsem se ze Slovenska, kam se ale určitě ráda budu často vracet, protože mi tam je nejlíp ze srdečních důvodů,“ napsala fanouškům smějící se zpěvačka, která konečně vypadá velmi šťastně.

Monika Absolonová má pro „hokejky“ zřejmě velkou slabost. Nejenže hokej ráda sleduje, ale navíc byla vdaná za hokejistu Václava Eiselta. Tak doufejme, že podruhé už jí vztah se sportovcem vyjde. O Tomáši Hornovi se zase před dvěma lety spekulovalo, že měl pletky se zpěvačkou Yvettou Blanarovičovou (60). Zpěvačky se mu tak zřejmě také velmi líbí...

Reklama

Další články

Načítám