Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nakupování bot se pro některé ženy stalo vášní, někdy dokonce závislostí. Je pravda, že když jsme se na otevření vlajkové prodejny známého italského obuvníka ptali slavných krásek, pro který z doplňků mají největší slabost, tak jednoznačně vedla obuv.

„Můj manžel si ze mě někdy dělá legraci, že musím být stonožka, když mám tolik bot," směje se Verešová, která nám práskla, že má doma asi sto párů bot.

Modelka se na párty shodla s Gábinou Partyšovou (45), která svůj botník rozděluje na tři základní skupiny. „Mám je rozdělené na boty, na které se jen dívám, jen se kochám, o těch jsem přesvědčená, že se v nich chodit nedá. Pak mám boty, ve kterých můžu usednout do taxíku, jet do baru, a pak z baru odjet zase taxíkem domů. Potom jsou takové boty, kterých mám asi pět, ve kterých se dá fungovat," říká Gábina Partyšová, která má doma téměř padesát párů bot.

Všechny dotazované dámy včetně Yvetty Blanarovičové (60) a Pavlíny Němcové (52) se také shodly na tom, že by měly s příchodem jara ve svém botníku udělat pořádnou čistku. „Ctím zásadu, že pokud jsem si rok nevzala danou věc na sebe, tak musí z domu," prozrazuje své pravidlo Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám