Hlavní obsah
Článek

Yvetta Blanarovičová (60), která momentálně září v muzikálu Mata Hari, je čerstvou padesátnicí. Na svou pečlivě utajenou soukromou oslavu, která pro ni sama byla velkým překvápkem, bude určitě ráda vzpomínat. A není divu.

„Syn Matyáš přišel i se svými kamarády, Andrea Verešová dorazila s rodinou, a to mne potěšilo. V den oslavy mi nikdo z kamarádů nebral telefon, nevěděla jsem proč. Oni však všichni čekali v restauraci v centru Prahy, kam jsem šla po představení Mata Hari na kávu s manažerkou Veronikou. A tam na mne čekalo asi 50 přátel. Byla jsem dojatá,“ přiznala oslavenkyně a zakladatelka nadace La Sophia, která podporuje talentované děti.

Až z Bratislavy na oslavu dorazila Yvettina milovaná nevlastní sestra Alexandra. „Měla jsem ohromnou radost. Snažíme se potkávat, jak to jen jde, ale obě jsme časově hodně vytížené,“ posteskla si Yvetta, která na svou půvabnou sestru i leccos práskla. „Saše je 38 let, má dvě děti, jejím přítelem je známý slovenský režisér a má svou vlastní produkční společnost. Vždycky jsme se milovaly, ale od smrti táty je naše pouto opravdu silné,“ svěřila Super.cz Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám