Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) dnes a denně dokazuje, že je i před svými padesátinami v perfektní formě. Po vráskách, celulitidě nebo povadlé kůži ani památky.

Na jejích fotkách v bikinách by ani zkušené oko estéta nenašlo chybičku. A všechny tyhle svoje tělesné zbraně už brzy bude Yvetta tasit v hlavní roli nového muzikálu Michala Davida Mata Hari, jehož premiéra se bude konat už dnes večer.

Co všechno bude tahle vnadná padesátnice, která popírá jakýkoliv zásah plastického chirurga, ukazovat na jevišti, vidíte názorně na fotkách z prvních veřejných generálek. A nebude toho málo.

„Je to úžasná role. A náročná. Dala mi zabrat víc než My Fair Lady před lety a to byla vážně kláda,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která přiznala, že při náročných zkouškách zhubla nějaké to kilo.

Na dnešní premiéře bude zářit ovšem první z vyvolených Kateřina Brožová. „Katka byla oslovena jako první, takže je naprosto v pořádku, že hraje první premiéru. Máme spolu kolegiální vztah,“ odpověděla Yvetta na dotaz, zda v divadle nedochází mezi dvěma hlavními hvězdami ke konkurenčním půtkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám