Hlavní obsah
Článek

Když se podíváte na první ukázku kostýmů z připravovaného muzikálu Mata Hari, hned vám svitne, že nepůjde jen o potěchu ucha. Vaše zraky si bezesporu také přijdou na své. Jedna z představitelek titulní role, Yvetta Blanarovičová (60), se nám ukázala rovnou v tom nejodvážnějším kostýmu z dílny Romana Šolce.

Již nedávno svými fotkami v bikinách Yvetta všem dokázala, že má na padesátnici naprosto snovou postavičku a nemusí se bát odvážnějších kousků.  Jako slavná špiónka nám pro změnu zapózovala jen v blýštivé podprsence a peří.

„Kostýmy jsou úžasné. Během představení jich vystřídám hned deset. A bude to mazec. Jednotlivé časové roviny děje se prolínají, takže se budeme převlékat neustále,“ svěřila Super.cz Yvetta, která nad nabídkou příliš dlouho nepřemýšlela.

„Přečetla jsem si scénář a poslechla muziku.  A hned jsem měla jasno. V muzikálu jsou navíc náročné činoherní party. Na herecké partneření s takovými bardy jako jsou jako Marek Vašut, Martin Stropnický či Jirka Langmajer se těším,“ uzavřela Yvetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám