Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aňa Geislerová (48), která je v očekávání se svým fešáckým milencem Martinem Shenarem, i Yvetta Blanarovičová (60), jež je v současnosti zase bez chlapa, patří mezi naše nejelegantnější herečky s vytříbeným vkusem. Je mezi nimi sice třináctiletý věkový rozdíl, obě dámy však vypadají spíše jako sestry.

Všichni se o tom mohli přesvědčit tento týden na křtu nového pohádkového cédéčka pro děti s názvem Čertoviny, jehož autorkou je právě Yvetta. Ta měla v den křtu úporné bolesti zad, jako správná profesionálka však všechno zvládla s úsměvem na rtech. „Nejsem zvyklá spát v pyžamu a zřejmě mě to ofouklo. Nebylo to nic příjemného, ale už je mi lépe,“ svěřila Yvetta Super.cz.

Jako kmotru nového počinu si nepozvala jen Aňu Geislerovou, ale také své kamarády fotbalisty Tomáše Ujfalušiho, Martina Latku a Kamila Čontofalského. Ondřeje Vetchého, který musel na zkoušku do divadla, nakonec zastoupila malá dcera Tomáše Ujfalušiho Kačenka.

Reklama

Další články

Načítám