Hlavní obsah
Článek

Dámy, ten by určitě stál za hřích! Půvabná herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) se nedávno opět pochlubila svým fešáckým synem Matyášem, který vedle ní vypadá spíše jako mladší bratr, nebo dokonce jako její milenec.

Yvettě sice táhne na padesát let, ale pořád vypadá naprosto úžasně. Její sexy výstřihy by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.  A o tom, že jablko nepadlo daleko od stromu, svědčí i její charismatický syn, za nímž se musí otáčet nejedna nápadnice.

Čtyřiadvacetiletý Matyáš se po boku maminky ukázal na akci jejího charitativního občanského sdružení La Sophia, které pomáhá opuštěným dětem. V elegantním saku mu to moc slušelo a hned na sebe právem strhl pozornost přítomných hostů.

Yvetta už tento týden pokřtí své nové cédéčko pohádek s písničkami s názvem Čertoviny. A bude mít úžasný zástup kmotrů.  "Mé oblíbené číslo je sedm. Proto nás bude sedm. Společně se mnou cédéčko pokřtí Aňa Geislerová, Ondřej Vetchý, ambasador projektu Talent la Sophia, skladatel a zpěvák  Michal David, Tomáš Ujfaluši, Kamil Čontofalský a Martin Latka," svěřila Super.cz Yvetta.

Reklama

Další články

Načítám