Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tak tenhle pohled vám zaručeně vezme klid. Vidět vnadnou Jitku Čvančarovou (46) jako plavovlasou vílu s dlouhými loknami jen v podvazcích a Yvettu Blanarovičovou (60) oděnou do úsporného spodního prádélka je opravdový zážitek.

A kde dámy takhle řádily? Svůdné oblečky jim předepisují jejich role v muzikálu Čarodějky z Eastwicku, který se hrál před pár lety v Brně. Ale nemusíte smutnit. Chcete-li vidět tuto nebeskou krásu na vlastní oči, máte jedinečnou šanci. Inscenace se totiž v několika unikátních reprízách na konci listopadu objeví na prknech Hudebního divadla v Karlíně.

„Po premiéře muzikálu se na nás jezdili dívat zástupci z Anglie, kteří měli dohled nad kvalitou představení, což my jsme nevěděli, a pokaždé zůstali s námi po představení a byli nadšení. Prý je vidět, že si na jevišti všechny čarodějky rozumíme, že se ctíme a přitom jsme všechny osobnosti,“ uvedla pro Super.cz představitelka Alex Yvetta Blanarovičová.

Pro tu bude návrat do Karlína více než emotivní. „Do téhle budovy se vracím po deseti letech. V devadesátých letech jsem tam hrála řadu překrásných hlavních rolí. Je to zvláštní pocit, ale asi se neubráním vzpomínkám. Tehdy to bylo divadlo s 1650 sedadly a úžasnou energií. Byla to krásná doba, těším se,“ dodala Yvetta závěrem.

Reklama

Další články

Načítám