Hlavní obsah
Článek

Yvetta Blanarovičová (60) prožila v uplynulých dnech chvilky radosti a dojetí, ale i nepříjemné bolesti. S pětatřiceti hudebně a sportovně talentovanými dětmi se celý týden na soustředění na Konopišti připravovala na závěrečnou etapu výběrového kola projektu Talent La Sophia.

Náročný týdenní maratón však odneslo Yvettino zdraví. „Prudce se změnilo počasí a já nepříjemně prochladla. Následkem toho mě v následujících dnech ukrutně bolela páteř, nemohla jsem se hnout a nepomáhaly mi žádné prášky,“ svěřila Super.cz Yvetta, která ale nepolevila a nepříjemnou situaci zvládla statečně. Po návratu navštívila léčitele a nyní se již cítí lépe.

„Poslední den hrály děti, které každý den vstávaly a měly dvojfázové tréninky s profíky, přátelské utkání s Benešovem a vyhrály 10:2. Měli jsme obrovskou radost. Na besedu přijali pozvání Michal David či Vlasta Horváth. A také fotbalisti Martin Latka, Kamil Čontofalský a Karol Kisel, kteří jsou aktivními ambasadory projektu a pomáhají našim finalistům,“ prozradila Yvetta.

Dojemné loučení s dětmi po konci soustředění v hotelu Nová Myslivna Yvetta oplakala. Na děti už se zase velmi těší a nebude čekat dlouho. Galakoncert talentovaných dětí se uskuteční už 28. září v Kongresovém sále hotelu Ambassador - Zlatá Husa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám