Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je sebeláska důležitá, netvrdí jen terapeuti nebo kněžky různých kultů. Přesvědčen je o tom také zpěvák Xindl X (44), který se tuto myšlenku snaží posluchačům předat novou písní SebeLoveSong, ke které natočil i videoklip. Na jaře se písničkář opřel do politiků v songu o chybějících rouškách, teď se kontroverzním tématům vyhýbá.

Jak už název songu napovídá, je píseň milostným vyznáním. Ale tentokrát milostným vyznáním sobě samotnému. "Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé osobě," říká Xindl X. "Ale ještě jsem nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované,“ dodává písničkář, který prošel i taneční soutěží StarDance.

Nový klip je nejen předzvěstí nového alba Terapie, které Xindl X plánuje vydat na podzim tohoto roku, ale též pozvánkou na největší koncert Xindlovy letošní koncertní sezóny. Původně se měl koncert konat 30. ledna v pražské O2 areně, ale vzhledem ke stále trvající pandemii nebylo možné v tomto termínu koncert uspořádat. Koncert byl tedy přesunut na nový termín, a to na 25. listopadu 2021, do nového prostoru O2 universum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám