Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělci sice nemohou veřejně vystupovat, ale to neznamená, že nejsou v kontaktu se svými fanoušky. Lucie Bílá a další celebrity pořádají live koncerty přes sociální sítě a šijí roušky, Nikol Štíbrová (37) a Mirai zase nazpívali song na podporu nošení roušek.

Písničku na téma koronavirus a chybějící roušky složil i známý písničkář Xindl X (44). Ten na sociální síti zveřejnil píseň Roušky, ve které se opřel do premiéra Andreje Babiše a jeho vlády, která občanům nezajistila roušky.

„Spousta z vás mi píše, abych napsal nějaký song o rouškách, tak tady ho máte. Situaci nepodceňujte, roušky prostě noste, i když nám je vláda nedodala. Chtěl bych poděkovat všem doktorům a sestřičkám, jak to skvěle zvládají i v téhle strašné situaci, a chtěl bych poděkovat všem, kteří šijí roušky nejen pro sebe, ale i pro ostatní lidi. Posílám vám veselou píseň o neveselých věcech,“ napsal fanouškům Xindl X.

Jak se vám písnička líbí? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám píseň Roušky od Xindla X?
Ano je trefná
66,5 %
Ne, nelíbí se mi
33,5 %
Celkem hlasovalo 15440 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám