Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

v pozici snoubenky prince Harryho (39) čekaly tento týden první kroky po červeném koberci na důležité společenské události. Půvabná herečka, známá ze seriálu Kravaťáci, partnera doprovodila do Goldsmiths´ Hall na předávání Endeavour Fund Awards, ocenění pro zraněné a nemocné vojáky a vojačky.

Ještě před uzavřením sňatku s princem Harrym, k němuž dojde 19. května v kapli hradu Windsor, se Meghan věnuje společenským povinnostem. Těch bude logicky přibývat. Na tu první oblékla černý kostýmek značky Alexander McQueen za celkem dvaapadesát tisíc korun, jejž doplnila bílou blůzou, lodičkami od Manola Blahnika a psaníčkem Prada. Právě díky doplňkům vypadala v pánském stylu velmi sexy. Uvidíme, zda do šatníků britské monarchie vnese svým stylem svěží vítr...

Ani Harryho starší bratr William (41) a jeho žena Kate (42) nezahálí a nešidí státnické povinnosti. Momentálně vykonávají návštěvu Skandinávie. Nejdříve zavítali do Švédska, poté je přivítal i korunní princ norský.

Reklama

Další články

Načítám