Hlavní obsah
Článek

Pro britskou královskou rodinu jsou sice událostí roku 2017 zásnuby Harryho (39) s Meghan Markle (42), ale William (41) s Kate (42) nezůstali v jejich stínu. Vévodkyně z Cambridge totiž potřetí otěhotněla.

Málokterá osobnost se ve Velké Británii těší tak velkému zájmu jako maminka čtyřletého George a dvouleté Charlotte. Ať už se vydá na galavečer, nebo svou návštěvou podpoří charitativní projekty, vždy je středem pozornosti.

V únoru vévodkyně společně se svým manželem zazářila na udílení filmových cen BAFTA. Na ceremoniálu mohla konkurovat filmovým hvězdám. Ještě krásnější byla o měsíc později v National Portrait Gallery, kde se oděla do zelené krajky.

Přelomový byl pro Kate květen, kdy se její sestra Pippa Middleton (40) provdala za Jamese Matthewse. Když se před šesti lety vdávala vévodkyně, Pippa jí šla za družičku. Na sestřinu svatbu Kate oblékla šaty ze svého oblíbeného módního domu Alexander McQueen.

V letošním roce William a jeho manželka vyrazili i na státní návštěvu. Cílem jejich cesty se staly dva naše sousední státy. Královská rodinka nejprve přistála ve Varšavě, kde byla Kate obdarována nepříliš slušivým modelem místní návrhářky. Následně se britská delegace přesunula do Berlína.

Krátce po 20. výročí úmrtí princezny Diany Kensingtonský palác potvrdil další těhotenství vévodkyně Kate. S Williamem se v dubnu dočkají třetího potomka. V galerii si můžete prohlédnout šatník Kate a posoudit, jak jí to sluší ve večerních róbách i v civilu.

Reklama

Další články

Načítám