Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (41) s vévodkyní (42) z Cambridge momentálně absolvují cestu po Skotsku, v jejímž rámci ve středu navštívili i základní školu St. John's v Glasgow. Na první pohled bylo jasné, že Kate jsou podobné akce nejmilejší a mezi dětmi je šťastná. Však to s nimi také jako trojnásobná maminka dokonale umí…

Nejvíce se královský pár bavil během přednášky mezinárodního programu nazvaného Kořeny empatie. Žáci se mají naučit porozumět potřebám a emocím miminek sledováním jejich chování při nejrůznějších činnostech v interakci s jejich matkami.

Jako vždy okouzlující Kate rozdávala úsměvy a všechny odzbrojila svou energií. Při tom všem dokázala být tradičně dokonale elegantní. Tentokrát zvolila modrou košili značky Cefinn od návrhářky Samanthy Cameron v přepočtu za pět tisíc korun, tmavomodré cigaretové kalhoty sladěné s páskem a lodičkami a její oblíbený kabát Catherine Walker.

Návštěva školy byla součástí programu dvoudenní královské cesty po Skotsku. Williama s Kate v Glasgow vítaly stovky lidí, s nimiž se dvojice ochotně zdravila a fotila.

Reklama

Další články

Načítám