Hlavní obsah
Článek

Druhý květnový den se u vévody (41) a vévodkyně z Cambridge již tradičně nese v duchu oslav. Jejich prozatím jediná dcera totiž slaví narozeniny. Princezně Charlotte, která je zároveň čtvrtá v pořadí následníků britského trůnu, je již sedm let.

A jak tomu bývá u oblíbeného královského páru zvykem, k podobným příležitostem sdílejí se světem nějaké krásné snímky. Nejinak je tomu i tentokrát, kdy na jejich oficiálním instagramovém účtu přibyla trojice portrétů Charlotte na louce, obklopené záplavou fialových hyacintů.

Nejhezčí je však momentka s jejich novým čtyřnohým kamarádem jménem Orla, jehož touto cestou představili veřejnosti. Za fotoaparát se jako již tradičně postavila samotná Catherine. Na snímcích nelze přehlédnout, jak výrazně je princezna podobná svému otci Williamovi.

V loňském roce ve stejný den potěšili fanoušky roztomilým záběrem Charlotte, na němž něžně drží v dlaních motýlka. Nechyběla přitom ani hlubší myšlenka, jelikož fotografie odkazovala na organizaci chránící motýly.

O narozeninové veselí se v rodině v posledních dnech postaral již nejmladší potomek Williama a Catherine princ Louis, kterému byly 23. dubna čtyři roky. Za fotoaparát se opět postavila jeho maminka a podělila se o snímek, na němž oslavenec běží po pláži s úsměvem od ucha k uchu.

Prvorozený syn princ George letos v červenci oslaví deváté narozeniny, nechme se tedy překvapit, co jeho rodiče vymyslí.

Reklama

Další články

Načítám