Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se rozhodli rozšířit pole působnosti a spustili youtubový kanál. První video zveřejnili ve středu, jde o sestřih z různých aktivit. Fanoušci mohou Williama (41) a Kate (42) vidět při oficiálních povinnostech, ale také při stříhání ovcí nebo Kate během práce s dětmi.

Video má necelou půlminutu a je podkresleno moderní svižnou melodií. „Jo a mimochodem, dej si pozor, co říkáš, protože tihle chlapi všechno natáčí,“ radí své ženě William v úvodu. „Já vím,“ směje se vévodkyně.

Jen během prvních čtyřiadvaceti hodin od zveřejnění má kanál 229 tisíc odběratelů a trailer přes 1,2 milionu přehrání (údaje k době vydání článku). Raketová popularita jejich účtu není překvapení, William a Kate jsou ostatně influenceři už dávno.

A fanoušci jsou pochopitelně nadšení. Na platformě je hromadně vítají s tím, že je skvělé, že jde královský pár s dobou.

Jste fanoušky vévody a vévodkyně z Cambridge?
Ano
96,4 %
Ne
3,6 %
Celkem hlasovalo 35269 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám