Hlavní obsah
Článek

Oslavy desátého výročí svatby prince Williama (41) a vévodkyně Kate (42) neberou konce. Trojnásobní rodiče nejprve zveřejnili společné snímky, kde se na sebe stále zamilovaně usmívají, a nyní svým fanouškům po celém světě ukázali celou rodinu ve videu.

„Děkujeme vám všem za krásné zprávy a přání k našemu výročí. Jsme neskutečně vděční za těch 10 let podpory, kterou od vás jako rodina dostáváme. William a Catherine,“ zaznělo v popisku následujícího videa.

V den jejich svatby vyrazilo do ulic Londýna dva milióny lidí, aby pár alespoň na okamžik uviděli. Obřad proběhl tradičně ve Westminsterské opatství a bylo na něj přizváno 1900 lidí. Oba si sňatkem vysloužili náležité tituly. Jeho královská Výsost princ William Arthur Philip Louis, vévoda z Cambridge, hrabě ze Strathearnu, baron z Carrickfergusu a Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge, hraběnka ze Strathearnu, baronka z Carrickfergusu.

Po deseti letech jsou rodiči tří krásných ratolestí. Prvorozenému Georgeovi je sedm let, Charlotte za pár dní oslaví šesté narozeniny a Louis oslavil tři roky před pár dny.

Reklama

Další články

Načítám