Hlavní obsah
Článek

Kate (42) a William (41) v listopadu přišli o čtyřnohého člena rodiny, opustil je jejich devítiletý pejsek Lupo. Nyní se hojně mluví o tom, že si k němu ještě před jeho smrtí rodina pořídila štěně stejné rasy, tedy anglického kokršpaněla.

Informace přinesla britská média The Sun a Daily Mail, podle kterých je psíkem obdaroval James Middleton (33), bratr Kate. Vášnivému milovníkovi tohoto plemene přibylo rovnou šest roztomilých chlupáčů, s nimiž se zvěčnil na sociální síti.

Právě jedno z těchto štěňat mají mít nyní v péči vévoda a vévodkyně z Cambridge, kteří však informace zatím nepotvrdili. Není tedy známo ani jméno či pohlaví nového mazlíčka.

„Byli zničení, když jim zemřel Lupo, krátce před jeho smrtí si pořídili štěně. Doufali, že mu bude dobrým společníkem a dodá mu trochu energie,“ cituje rodinného přítele Daily Mail.

Lupo zemřel v listopadu, královskou rodinu jeho odchod zdrtil.

James se věnuje chovu psů skoro deset let, i Lupo byl od něj. Právě Lupova sestra Luna přivedla loni v květnu na svět zmiňovaná štěňata. Tři černá a tři hnědá. Všechna už prý našla domov a peníze z jejich prodeje Middleton věnoval charitativní organizaci Pets As Therapy, jenž zprostředkovává terapie se zvířaty nemocným dětem.

Pro charitu James dobrovolničil i se svou fenkou Ellou, maminkou Lupa a Luny. Němé tváře mu velmi pomáhají v bojích proti depresím, kterými Middleton trpěl od roku 2016. Začátkem roku 2019 o svých problémech promluvil veřejně a přiznal, že podstupuje terapie.

Reklama

Další články

Načítám